Zelfvertrouwen-booster

Zelfvertrouwen-booster

We werken op een leuke manier aan persoonlijke ontwikkeling door theater als middel in te zetten. Verwacht in deze training persoonlijk uitgedaagd te worden en verder te komen in je ontwikkeling, maar ondertussen ook veel plezier te hebben. Het gaat er bij I Love Me niet om dat je de sterren van de hemel acteert. De theateroefeningen die we doen zijn een middel om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

We beginnen elke les met een aantal eenvoudige oefeningen om los te komen. En zo leren we elkaar als groep ook beter kennen. In de theateroefeningen die daarop volgen gaan we improviseren, we spelen verschillende personages, we maken scènes en we doen verbale en non-verbale oefeningen. In iedere oefening valt iets te leren op het gebied van zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Elke bijeenkomst sluiten we af met een moment van reflectie.

De zelfvertrouwenbooster sluit af met een presentatie. Het experiment om je nieuw gevonden gemak en vrijheid vast te houden als de buitenwereld komt kijken. Een krachtige stap naar de praktijk. Voor deze presentatie mag je publiek uitnodigen. Ervaar de kick van het applaus!

Deelname aan de presentatie is vrijblijvend.

Vind hier meer informatie over de I Love Me-Zelvertrouwenbooster