Over Jolanda Klees


fotografie:Stépahnie van Emmerik Kiek Mijn Familie
 

Opleidingen

  • Bachelor Dramatherapeut, Hogeschool van Utrecht
  • Basiscursus Schemagerichte therapie
  • Psychodrama-opleiding NVGP (Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie)
  • EFT relatietherapie basistraining

 

Registratie

Geregistreerd dramatherapeut FVB, registratienummer:5450

Werkzaamheden

Sinds 2005 ben ik werkzaam geweest als psychodramatherapeut bij Altrecht op de afdeling Brinkveld, een centrum voor volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen. In 2017 heb ik besloten een overstap te maken naar Care to Change, een kleinere GGZ instelling waarbij er veel aandacht is voor de match tussen client en therapeut en waar een uitgebreid aanbod is in lichaamsgerichte therapie en vaktherapie.Naast mijn werk als therapeut, geef ik workshops en trainingen in het Schemagericht werken binnen dramatherapie en de GGZ. In 2015 ben ik naast deze werkzaamheden gestart met PraktijkKlees.

De feedback die ik van mijn clienten mag ontvangen, is dat zij mij ervaren als iemand die zowel veilig als doortastend te werk gaat. Die veiligheid zie ik als een fundamentele basis van iedere therapie, omdat het leidt tot openheid. Mijn clienten ervaren mijn authentieke houding als prettig en erkennend.

 “De houding van Jolanda is rustig, belangstellend en begripvol. Ik ervaar haar als prettig, oordeelvrij, ervaren en veilig.” Frenie