Workshops/Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Workshops/Trainingen persoonlijke ontwikkeling

I Love Me-trainingen Utrecht

Sinds 2017 werk ik als trainer bij I Love Me en geef daar meerdere trainingen. We moedigen je aan om jezelf te laten zien en voor jezelf gaan staan. Wij geloven dat authenticiteit, zelfvertrouwen en zichtbaarheid essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. We bieden ondersteuning en aanmoediging om hieraan te werken.

Masker af. Dit ben ik. Voor echter, krachtiger en leuker contact met jezelf, je vrienden, collega’s, klanten. Met theater als middel gaan we de strijd aan met zelfkritiek, geremdheid en perfectionisme. Werk op een leuke en actieve manier aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Door middel van theateroefeningen werken we op een positieve manier aan zelfvertrouwen, authenticiteit en zichtbaarheid. Een leuk, veilig, creatief en daadkrachtig proces met een mooie presentatie als resultaat.

Lees meer over de I Love Me-trainingen “I love Life” en “Zelfvertouwenbooster”

Vragen of aanmelden? Dat kan middels jolanda@praktijkklees.nl of 06-272 81 152.

Bezoek hier de algemene website van I Love Me