Jaarprogramma I love Life

Jaarprogramma I love Life

Een jaarprogramma waarin je leert BLIJVEND met meer zelfvertrouwen te leven. Leer regie over jezelf en je leven krijgen. Leer er zelfs van te genieten! Val niet meer terug in oude zelfkritiek of vermijding, maar ga LEVEN! vertel mij meer

Wil je echt doorpakken en niet meer in
oude patronen terugvallen?

Heb jij al geproefd aan een leven met meer zelfvertrouwen, maar val je steeds terug in oude gewoontes en gedachtes? Weet je al het één en ander over jezelf, maar jammer genoeg, weten is toch anders dan het voelen en dóen.

Wil je doorpakken en ditmaal echt in je kracht blijven? Minder bang zijn om onderuit te gaan en zin hebben in het leven zoals het is en daar iets van maken zoals jij dat wil? Je niet meer continu aanpassen, maar lekker vrij door het leven gaan?

Voor jou hebben Annet en Jolanda het jaarprogramma I LOVE LIFE ontwikkeld. Ervaren therapeuten die – in 18 sessies verdeeld over 12 maanden – effectieve therapie- en coachingtechnieken toepassen. En behalve dat je ontzettend veel leert, ga je ook veel plezier hebben. Want humor en plezier vormt een belangrijk onderdeel van het proces.

WAT LEER IK TIJDENS DEZE JAARTRAINING?

Ontdek Jouw Obstakels En Talenten

We gaan op zoek naar de kernoorzaak: waarom lukt het jou niet te leven vanuit zelfvertrouwen? We ontrafelen de innerlijke dynamiek die jij elke dag herhaalt, maar die je niet helpt. We ontmaskeren misverstanden die zijn ontstaan in je zelfbeeld. Samen herstellen we deze misverstanden waardoor je een realistischer zelfbeeld krijgt en jouw zelfkritiek en zelftwijfel vermindert.

Daarnaast helpen we je om jóuw waarheid en wijsheid over jezelf en het leven te ontdekken. Zodat dit je kompas wordt. Je leert de authentieke kwaliteiten te ontdekken die jij als kind al had. Kwaliteiten waar je blij van werd en kwaliteiten die je hielpen om te dealen met pijnlijke momenten. Vervolgens leer je jouw authentieke kracht en talenten in te zetten in het dagelijks leven.

Hoe?
We werken aan de hand van Psychodrama: een psychotherapeutische methode waarbij je door middel van theatertechnieken inzichten krijgt. Een krachtige methode omdat de inzichten worden opgeslagen in het emotionele brein. Met andere woorden: wat jij leert landt echt in je lijf, hart en hoofd. Doordat het zich zo goed verankerd, is het makkelijker om niet meer in oude patronen terug te vallen.

Doorbreek Die Oude Patronen En Proef De Levendigheid

Het is zo verleidelijk om volgens je oude vertrouwde patronen te blijven leven. Hoe prik je nu die bubbel door en stap je hieruit, met alle discomfort die daarbij hoort?

We gaan je prikkelen je over te geven aan dit gevoel. Maar doordat je leert jezelf hierin te steunen en steun te ontvangen, wordt het voor jou veiliger om deze oncomfortabele gevoelens te ervaren. Het leert je daarom ook om voortaan meer te voelen.

En dat helpt jou er vol voor te gaan, ook al weet je niet precies waar je uit gaat komen. Je leert een frisse regisseur van jouw vitale leven te worden. Oftewel: Ja zeggen tegen levendigheid: nieuw gedrag, nieuwe uitdagingen, nieuwe ontdekkingen…

En we vangen twee vliegen in één klap. Want doordat je proeft aan jouw levendigheid, verlangen, kracht en plezier, wordt de verleiding om terug te vallen in oude patronen gelijk een stuk minder.