Sensualiteit & Zelfvertrouwen

Sensualiteit & Zelfvertrouwen

Voor wie?

Voel je je best krachtig, maar als het om sensualiteit of seksualiteit gaat kun je ongemakkelijk worden. Doe je hierin  meer wat je partner wil en zou je graag meer je eigen kleur, fantasie, verbinding met je lichaam willen vinden op een vrije manier? Of heb je al best wat ontwikkeling doorgemaakt in je beleving met sensualiteit en proeft het naar meer? Of heb je niet zoveel ervaring en wil je hier verandering in brengen door zelf eigenaar te worden?

Als je in sensualiteit en seksualiteit vooral bezig bent met voldoen aan een plaatje of denk je dat je dit zou moeten doen, dan is deze training echt iets voor jou. We gaan namelijk vooral op zoek naar jouw manier door op een speelse wijze allerlei stijlen aan te bieden. Dit programma is voor cis hetero vrouwen en LBTQ vrouwen.

Wat gaan we doen?

We gaan spelen. Alle kleren blijven aan en we gaan niets seksueels doen. Maar we gaan theater, dans, tantra en meditatie gebruiken om met deze thematiek te experimenteren. Zoals je van I love me al wellicht gewend bent wordt alles rustig opgebouwd in een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en niets hoeft. Er is een balans tussen uitdaging en plezier. Het wordt leuk en luchtig en echt. Je hoeft niets te delen wat je niet wilt en je grenzen worden samen met jou goed in de gaten gehouden en gerespecteerd.

Programma onderdelen:

  • Flirten en spanning creëren en het niet weg giechelen.
  • Meer contact met je lijf en gevoelens.
  • Je grenzen en je wensen voelen en die communiceren op een fijne manier.
  • Je eigen beeld van vrouw-zijn en sensualiteit ontdekken en hiervoor gaan staan.
  • Jezelf durven laten zien in je authentieke sensualiteit. Je niet meer verbergen achter           Hollandse nuchterheid of   je angst om teveel te zijn.
  • Het hoofd bieden aan je vrees. Vrees voor (herhaling) van negatieve ervaringen, jezelf naar beneden halen, te schande gemaakt worden.
  • Echt leuke seksuele voorlichting.

Door wie?

I love me werkt al bijna 15 jaar met mensen aan zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Echt jezelf laten zien en voor jezelf gaan staan. Als er een plek is waar deze thema’s samenkomen dan is het wel in sensualiteit en seksualiteit. Annet en Jolanda hebben zich binnen en buiten de geestelijke gezondheidszorg verdiept in dit onderwerp en deze ervaring komt nu samen in dit programma.

Wat is sensualiteit nou eigenlijk?

Weet dat sensualiteit meer is dan een sexy dansje. Het is een gevoel in je lijf van levendigheid, genieten, in contact zijn met jezelf en je lichaam. Dit kan heel actief zijn of juist heel vertraagd. Het kan sexy, stoer of sereen zijn. Ga ontdekken wat jou sensueel doet voelen. Voor de een is dit luxe kleding, de ander de natuur, weer een ander ervaart sensualiteit in zichzelf aanraken. Allerlei manieren komen voorbij en hierin kun je jezelf ontdekken. Het meest krachtig is als je niet sensueel doet maar dat je je sensueel voelt.

Wil je dit beleven?

Wil je meer eigenaarschap en zelfvertrouwen krijgen in je eigen sensualiteit. Voelen dat jouw lijf van jou is en dat je ervan mag genieten. Dat je je grenzen voelt en ze op een fijne manier kan aangeven. En dat je ook je wensen voelt en die kunt communiceren. Wil je voelen hoe het is om alleen al met jezelf een sensuele relatie te hebben?
Wil je het zelfvertrouwen om jezelf helemaal te laten zien, in je levendigheid, kwetsbaarheid, sensualiteit en seksualiteit.

TIP: Leuk detail is dat in dezelfde periode er een training plaatsvindt voor de mannen, dus als je in een hetero relatie zit kun je beiden aan je eigen programma deelnemen.

Praktische info

8 avonden van 19.00 tot 21.30 uur

Donderdag 16 mei 2024, en vervolgens 7 maandagen 27 mei t/m 8 juli 2024

610 euro

Groep van 12-14 personen

Villa concordia, Condordiastraat in Utrecht

Meer info vragen bij Jolanda: jolanda@i-love-me.nl/0627281152

Vind hier meer informatie over I Love Me