Trainingen voor therapeuten

Trainingen voor therapeuten

Naast mijn werk als psychodramatherapeut, geef ik trainingen in het schemagericht werken binnen de GGZ. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest als gastdocent op de Hogeschool Arnhem Nijmegen, waar ik praktijkgerichte lessen gaf in de methodes SFT, MBT, DGT en Mindfulness. Daarnaast heb ik verschillende workshops en cursussen gegeven in het schemagericht werken binnen dramatherapie.

Mijn motivatie

Ik vind het een uitdaging om mijn aanbod en interventies – zoals ik die gebruik in mijn werk binnen de GGZ – te vertalen naar een bruikbare methodiek waarmee de deelnemers direct aan de slag kunnen in hun eigen werkveld. Ik haal veel voldoening uit het overdragen van kennis en het inspireren van de deelnemers. Tot slot geeft het lesgeven, dankzij de vragen van de collega-therapeuten, mij de mogelijkheid om als therapeut ‘scherp’ te blijven.

Naast trainingen geef ik ook leertherapie.

Jolanda Klees is methodisch erg sterk en kan deze kennis helder en goed overbrengen. Het is daarnaast voelbaar dat ze een betrouwbare en transparante therapeut is waar cliënten van op aan kunnen. Een prettig voorbeeld. Ik heb genoten van haar lessen en alle kennis gulzig tot me genomen!training therapeut