Durven en Doen

Durven en Doen

juli 2023

En toen waren we alweer 5 maanden verder in ons jaarprogramma I LOVE LIFE. Tijd voor een zomerstop waarbij de deelnemers niet stilzitten, want zij duiken de zomer in met een plan de champagne. Want DURVEN en DOEN, weten wat je concreet gaat oefenen, helpt om patronen te doorbreken. Om zo de levendigste versie van jezelf te worden. Samen met Lotte Verhoeven hebben ze ontdekt hoe stem geven aan je verlangens helpend is om nog meer te voorschijn te komen. Om het podium te nemen, je te laten zien en aangemoedigd te worden.
En dan gaan we na de zomer de succesmomenten vieren, en ook de tegenvallers, want tja we hebben het wel gewoon over leven. Zo hoog, zo diep, en daar dan allemaal ja tegen zeggen, ademen en regie blijven nemen.
Nu al zin om de draad weer op te pakken met Annet de Boer, maar nu eerst even zomer.


Comments are closed.