Even voorstellen

Even voorstellen

Lotte Verhoeven gaat ook een rol spelen in het jaarprogramma van I LOVE ME. We werken met zijn drieën 5 jaar samen bij I LOVE ME, daarnaast werken Annet en Jolanda ook nog samen in de GGZ. Het is zo fantastisch om zo goed bevriend te zijn en zooooo dezelfde missie te delen. Jolanda heeft voor I LOVE ME het programma Regie over jezelf ontwikkeld en gegeven. Lotte heeft ditzelfde gedaan met het programma LAAT JE ZIEN! En nu maken we dus samen iets waar we heeeeeel erg in geloven.

Oké, wie hebben we nu:

Jolanda Klees: 17 jaar dramatherapeut binnen de Geestelijke gezondheidszorg. Zij heeft gewerkt met diverse problematiek, dus niets is haar te gek, te zwaar of te moeilijk.

Annet de Boer: 11 jaar dramatherapeut en coach om te werken aan zelfvertrouwen door middel van theater in I LOVE ME.

Lotte Verhoeven: Vele jaren (even de exacte nummers niet bij de hand) Coach, zangeres en stembevrijder. Annet heeft aan den lijve ondervonden hoe goed zij kan helpen om met je stem expressie te geven van je diepste binnenwereld.

Een top team.


Comments are closed.