Inschrijving groepstraject Leertherapie weer gestart!

Inschrijving groepstraject Leertherapie weer gestart!

Als hulpverlener ontkom je er niet aan dat je tijdens jouw werk tegen eigen ‘patronen’ en projecties aanloopt. Dat kan leiden tot irritatie, onzekerheid, boosheid, vermoeidheid, enz. Leertherapie helpt je inzicht te krijgen in hetgeen jij gespiegeld krijgt van je cliënten. Bij welk appel reik je te veel uit? Wat heeft je irritatie je te vertellen over eigen verlangens en angsten. Welk ideaalbeeld heb je van jezelf als hulpverlener en wat doe je als je daar niet aan voldoet?

Tijdens mijn Groepstraject Leertherapie leer je jouw eigen (onbewuste) reacties op cliënten te herkennen en krijg je handvatten hoe je er het meest adequaat mee om kan gaan. We gaan ervaringsgericht en actief aan de slag d.m.v. schemagerichte psychodrama. Schema’s zijn hardnekkige overtuigingen van jezelf en de ander, bijvoorbeeld: niemand is te vertrouwen (schema wantrouwen), ik hoor er niet bij (schema sociaal isolement) ik ben niet de moeite waard (schema minderwaardigheid) ik kan het niet (schema mislukken, falen), enz.

Een uniek aspect van groepstherapie is de steun en erkenning van andere deelnemers.

Dit aanbod is geschikt voor elk type hulpverlener, van SPV-er en vaktherapeut tot jongerenwerker en GZ-psycholoog.

: Donderdagavonden: 10 en 24 maart, 7 en 21 april, 12 en 19 mei, 2, 16 en 30 juni en 7 juli 2022
: 19: 00 tot 21:00
: € 565,- (vrijgesteld van btw) inclusief 1 uur individuele sessie voorafgaand aan de groep
: je kan contact opnemen via 06-272 811 52 of jolanda@praktijkklees.nl

Comments are closed.